Yok artık Diagne! Öyle bir şey yaptı ki
Galatasaray’ın sezon başında Belçika’nın Club Brugge takımına kiraladığı Mbaye Diagne, yine yaptığı bir olayla gündeme geldi. Senegalli yıldız, bu kez de ülkesine gönderdiği bağışlarda maskelerin üzerine kendi fotoğrafını bastırdı.
Galatasaray’dan Belçika takımı Club Brugge’ye kiralık olarak sevk edilen Mbaye Diagne, ülkesine yolladığı maskelerin üzerine resimlerini koydurttu.
Bonservisi Galatasaray’da bulunan Mbaye Diagne ülkesi Senegal’e yaptığı dayanaklar arasında resminin bulunduğu maskelerin olması dikkat çekti. Ülkesi Senegal’e suratlarca paket dayanak dağıtan Mbaye Diagne’nin corona virüsü nedeniyle maske de affettiği ortaya çıktı.
Instagram’da yer alan görsellerde maskelerin üzerinde Diagne’nin resminin olması ise dikkatlerden kaçmadı. Digne’nin her fırsatta ülkesine muhtelif dayanaklar yaptığı öğreniliyordu.