Jose Sosa transfer kararını açıkladı
Trabzonspor ile kontrat yenileyip yenilemeyeceği merak mevzusu olan Sosa, “Önceliğim Trabzonspor. Şayet uyuşamazsam o zaman başka ekiple görüşürüm” dedi.
Sosa transferde önceliğin her zaman Trabzonspor’da olduğunu tekrarladı. Son yarıyılda adı sık sık Arjantin kulübü Estudiantes ile anılan Arjantinli oyuncu menajeriyle görüşerek, “Ancak Trabzonspor ile uyuşamazsam başka ekiple görüşürüm. Şu an ligin mukadderatıyla alakalı bir bilinmeyenlik var ve ben yalnızca ligin neticeyi bekliyorum. Ardından tekerrür görüşüp vaziyetimi masaya yatırırız” diye konuştu.
Arjantin kulübünün oyuncuya verdiği sayının ise düşük olduğu belirtilirken, Trabzonspor’un da senelik 2 milyon Euro ve 2 senelik kontrat önerisinin üzerine çıkmayı asla düşünmediği bilindi.
Trabzonspor’da kaptanlığa kadar yükselen ve ekibin zaferinde büyük hisse sahibi olan Sosa idareyle uyuşmaya çok yakın.
.news-source-inlinemargin-bottom: 20px;color: #A1A1A1;font-size: 15px; line-height: 15px;margin-top: 2px;font-family: “Gilroy Black”,sans-serif; .news-source-inline span font-family: “Gilroy Bold”,sans-serif; color: #7F7F7F;KAYNAK: TAKVİM