Fernando Reges: Evde kalmak iyi oluyor ama…
Galatasaray’dan bölerek Sevilla’ya giden Fernando Reges, sakatlık gidişatı ve lige geri dönüş üzerine söylemelerde bulundu.
Sezon başında 4,5 milyon avro bonservis değeri ile Galatasaray’dan Savilla’ya transfer olan Fernando Reges, 1 Mart’ta Osasuna maçında yaşadığı sakatlık üzerine konuştu.
Sakatlıktan “yüzde 70” kurtulduğunu belirten Fernando, liglerin geri dönüşü ile birlikte daha öncekisi gibi eforlu biçimde dönebilmeyi umut ediyor.
“SAHADA OLMAK İSTİYORUM”
Söylemelerde bulunan Fernando Reges; “Konutta kalmak iyi oluyor ancak uzun müddet konutta kalınca dışarı çıkmak ve değişik bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Öteki futbolcu dostlarım gibi koşuyorum ve idman yapıyorum. Yine topa değmeye başladım. Ekip dostlarım ile beraber sahada olmak istiyorum.” dedi.
Bu sezon Sevilla forması ile 28 fotoğrafı maça çıkan 32 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu maçlarda ekibine 2 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.
.news-source-inlinemargin-bottom: 20px;color: #A1A1A1;font-size: 15px; line-height: 15px;margin-top: 2px;font-family: “Gilroy Black”,sans-serif; .news-source-inline span font-family: “Gilroy Bold”,sans-serif; color: #7F7F7F;KAYNAK: SPORX