Bale, Amerika Birleşik Devletlerine transferine yeşil ışık yaktı!
İspanya ekibi Real Madrid’in Galli oyuncusu Gareth Bale, Amerikan Birinci Futbol Ligi’nde (MLS) oynama fikrine sıcak baktığını söyledi.
“The Hat-Trick” adlı podcast yayınına misafir olan Bale, “MLS, son senelerde gözde olan ve popülaritesi çoğalan bir lig. Artık daha fazla futbolcunun Amerika Birleşik Devletlerinde futbol oynamak istediğini düşünüyorum. MLS’te oynama düşüncesi ilgime sürüklüyor. Tatillerde Los Angeles’a gitmeyi de beğeniyorum.” ifadelerini kullandı.
Amerika Birleşik Devletleri futbolunun gelişimine dikkati sürükleyen 30 yaşındaki Bale, “MLS’i gerçekten beğeniyorum. Senelerdir büyüyor. Amerika Birleşik Devletlerine sezon evveli kamplarına gittiğimizde güç maçlar oynuyoruz. Standartlar gitgide yükseliyor. Kulüpler, kuruluşlar ve stadyumlar büyümeye devam ediyor.” değerlendirmesinde bulundu.
Real Madrid’deki performansı münakaşa mevzusu olan Bale, İspanya’da yeni tip koronavirüs Kovid-19 salgını sebebiyle 12 Mart’ta ertelenen sezonda 14 maça çıktı ve 2 gol attı.